Sluitplaten

Verstelbare Loopsluitplaat voor Dagschoot Korte Lip R

706420Z
MPN: 8718418048072
EAN:
DGE:
Locatie:
Niet op voorraad , levertijd: 3 - 5 werkdagen
€ 41,08 (€ 33,95 excl. BTW)

De verstelbare sluitplaat loop met korte lip heeft een nieuwe uitstraling. De verhoging is weggehaald, waardoor de sluitplaat er fraaier uitziet. Bovendien wordt de sluitplaat hierdoor netjes vlak weggewerkt in het kozijn.

Deuren zwellen en krimpen onder invloed van wisselende luchtvochtigheid. Hierdoor komt het voor dat de deur soms te ruim en soms heel moeilijk sluit. Met behulp van de nastelbare sluitplaat van HMB is dit probleem verleden tijd. Tevens voldoet de sluitplaat in gevelelementen aan de strengste eisen volgens NEN 5096 en inbraakwerendheidsklasse 3.

Deze sluiplaat is traploos nastelbaar. Dat wil zeggen dat deze bij een gesloten deur aan de voorzijde is af te stellen. U hoeft alleen het boutje te verstellen totdat het blokje tegen de dagschoot van het slot komt. Hierdoor zijn moeilijk sluitende of rammelende deuren verleden tijd.

Ook is in de dagschootsparing een oploopblok aangebracht. Dit zorgt ervoor dat de dagschoot van het slot eenvoudig en geruisloos naar binnen wordt geleid. Door de unieke maatvoering is de sluitplaat universeel en bij vrijwel alle insteeksloten toepasbaar.

Vanwege de robuuste RVS uitvoering is de sluitplaat uitermate geschikt voor plaatsing binnen en buiten.

  • Zwart
  • Traploos instelbaar
  • Met schootgeleiding m.b.v. oploopblok

Geen downloads beschikbaar bij dit product.

Heeft u advies nodig over een product?
Bel met onze klantenservice van ma. t/m vrij. van 8:00 - 17:00 uur Bel: 085 04 92 768
[RESULT]
Verstelbare Loopsluitplaat voor Dagschoot Korte Lip R

706420Z