Poortscharnieren

Inlasmoer voor verstelbare poortscharnieren M20

21597
Op voorraad
Kleur
€ 5,99 (€ 4,95 excl. BTW)

Een inlasmoer voor verstelbare poortscharnieren is een type moer dat gebruikt wordt bij het bevestigen van poortscharnieren aan een poortpaal of -stijl. De inlasmoer wordt in de poortpaal of -stijl ingelaten en zorgt voor een stevige en veilige bevestiging van het poortscharnier.

Locinox is een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige poort- en hekwerkcomponenten. De inlasmoer voor verstelbare poortscharnieren van Locinox is een innovatieve oplossing voor het monteren van poortscharnieren op poortpalen. De inlasmoer is geschikt voor zowel houten als metalen poorten en zorgt voor een perfecte pasvorm en afstelling van het poortscharnier.

De inlasmoer voor verstelbare poortscharnieren van Locinox is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, waardoor het zeer duurzaam en bestand is tegen corrosie en andere vormen van slijtage. De moer is verkrijgbaar in verschillende maten en kan worden gebruikt met verschillende soorten poortscharnieren, afhankelijk van de grootte en het gewicht van de poort.

De inlasmoer is gemakkelijk te installeren en kan eenvoudig worden aangepast voor een perfecte afstelling van het poortscharnier. Dit zorgt voor een soepele werking van de poort en voorkomt slijtage en beschadiging van het poortscharnier en de poort zelf.

Kortom, de inlasmoer voor verstelbare poortscharnieren van Locinox is een hoogwaardige en duurzame oplossing voor het monteren van poortscharnieren op poortpalen. Het biedt een perfecte pasvorm en afstelling van het poortscharnier en zorgt voor een soepele werking van de poort.

Geen specificaties beschikbaar bij dit product.

Geen downloads beschikbaar bij dit product.

Heeft u advies nodig over een product?
Bel met onze klantenservice van ma. t/m vrij. van 8:00 - 17:00 uur Bel: 085 04 92 768
[RESULT]
Inlasmoer voor verstelbare poortscharnieren M20

21597

€ 5,99 (€ 4,95 excl. BTW)