31 januari 2024

Locinox Venus gemotoriseerde poortsluiter

Wat maakt hem speciaal?

De Locinox VENUS is een gebruiksklare gemotoriseerde poortsluiter van Locinox voor draaipoorten voor voetgangers. De compacte alles-in-één poortaandrijving kan eenvoudig worden geïnstalleerd op elk type paal en scharnier dankzij 2 verschillende armtypes. De werking van de innovatieve motor wordt niet beïnvloed door handkracht. In combinatie met toegangscontrole werkt de VENUS ook als een energiezuinige poortopener.

Degelijk en betrouwbaar 

De VENUS is uitgerust met een omkeerbare borstelloze motor van 150 Nm. De VENUS garandeert gecontroleerd sluiten in slechts 5 seconden nadat de poort is geopend. Dat is ruim voldoende zodat ook mensen met beperkte mobiliteit kunnen passeren of zelfs voetgangers met een fiets in de hand. Dankzij het zelfontkoppelende systeem is het onmogelijk om de VENUS te blokkeren, waardoor de behoefte aan technisch onderhoud drastisch wordt verminderd. 

Gemakkelijk

Om het installateurs gemakkelijker te maken, wordt de VENUS geleverd met een plug-and-play installatieproces. De motor, elektronische besturingskaart, ingangs-/uitgangsconnectoren, het flitslicht en de software zijn volledig geïntegreerd in de kast van aluminium. De VENUS is eenvoudig en veelzijdig te installeren. De VENUS wordt geleverd met de bij de configuratie aangegeven arm. Installatie gebeurt via Quick-Fix pluggen. Zodra de 240V bedrading is aangesloten, is de VENUS onmiddellijk actief als poortsluiter. En dat is nog niet alles: door simpelweg een willekeurige toegangscontrole aan te sluiten op een van de ingangen, kunt u de VENUS veranderen in een energiezuinige poortopener.

Wat maakt hem speciaal? 

  • Veilige, betrouwbare werking dankzij de energiezuinige snelheidsregeling en ingebouwde obstakeldetectie
  • Alles-in-één poortaandrijving met voeding en geïntegreerde printplaat, in-/ uitgangsconnectoren en indicatielampje
  • Eenvoudige configuratie met gratis mobiele app

Gemotoriseerde poortsluiter

De gemotoriseerde VENUS poortsluiter is speciaal ontworpen voor voetgangerspoorten tot 1400 mm en 100 kg. De Locinox VENUS is een borstelloze motor die speciaal is ontworpen voor gebruik buitenshuis en half-handmatige of volledig geautomatiseerde werking.

Bekijk ook:
12 april 2023 Cilinderslot vervangen met driepuntssluiting
Stappenplan & handige tips
11 april 2023 Vrijloopcilinder: wat is het en hoe werkt het precies?
31 januari 2024 Locinox Venus gemotoriseerde poortsluiter
Wat maakt hem speciaal?