Digitale sluitsystemen

DOM ELS AccessManager HiSec

351821
MPN:
EAN:
DGE:
Locatie:
Niet op voorraad , levertijd: 3 - 5 werkdagen
Kleur
Vanaf € 777,73 (€ 642,75 excl. BTW)

Vanaf januari 2023 worden geen nieuwe ELS projecten meer uitgeleverd, voor informatie of uitbreidingen van bestaande systemen neem (telefonisch) contact met ons op via info@stedaparts.nl of 085-0492768.

De ELS® AccessManager overtuigt door zijn diversiteit qua inzet- en uitbreidingsmogelijkheden. Hij kan op een standaard schakeldoos gemonteerd worden, kan echter met een wandprofiel ook direct op de wand gemonteerd worden. Zijn mooi ontworpen behuizing past harmonieus in ieder concept.

Productvarianten

Compact
De eenvoudige instap in de toegangscontrole maakt u met de Compact variant. Hij bestaat uit een lees- en bedieningseenheid in één behuizing.

HiSec
Van buiten en binnen voorzien van een leeseenheid. Daarom is voor het passeren van een deur – ongeacht vanaf welke kant – een identificatie per sé nodig via de transponder. Dit maakt bijv. een toe- en afgangcontrole via de cilinder mogelijk. Door het verlenen van verschillende permissies aan de buiten- en binnenkant kan de mensenstroom gericht door een object worden geleid of gebieden duidelijk van elkaar worden gescheiden.

Variant HiSec + 2 verdere lezers
Als HiSec variant is de bedieningseenheid verkrijgbaar met tot wel drie aparte leeseenheden. Hierdoor zijn o.a. complete sluisfuncties mogelijk. Toepassingsbereik: bijv. sluizen- of slagboominstallaties.

  • Toepassing: bijv. voor buitendeuren of hekwerk. toepassing (variant): bijv. sluizen- of slagboominstallaties.
Heeft u advies nodig over een product?
Bel met onze klantenservice van ma. t/m vrij. van 8:00 - 17:00 uur Bel: 085 04 92 768
[RESULT]
DOM ELS AccessManager HiSec

351821